8 i 9 de juny de 2019
Benvingut a pagès


Aquesta és la tercera edició en la que participem, donant a conèixer les activitats que fem des de l'agrobotiga


Aquest any hem presentat el nostre jardí botànic i arborètum a les famílies que ens han visitat...

Hem anat descalços per l'herba, hem menjat fragues i maduixes i hem plegat un munt d'herbes i flors. Després cadascú ha fet els seus sabonets que s'ha pogut endur cap a casa.

Ens ha fet un temps perfecte i l'estona ens ha passat volant...

Posem aquesta foto de les visites de diumenge, plegant camamilla...un petó per les més menudes: l'Aina, la Nora i la Tània


Més info de l'activitat, fotos dels participants, etc:

https://benvingutsapages.cat

:)

11 de maig de 2019
10è aniversari del nostre licor Esperit d'avet

Per Sant Ponç presentem la nova collita i aprofitarem per celebrar que ja fa 10 anys del licor del Pau

Sembla que va ser ahir...i ja han passat uns quants anys...

Us convidem a tots a la festa fent portes obertes al Jardí del Molí del Pau, degustarem el nou licor, el criticarem i el compararem amb el de la collita passada.

Porteu els vostres infants, farem un berenar i podran córrer i jugar per tot el jardí. A més a més, el Biel Molins ens acompanyarà amb el seu acordió.

Us esperem aquest dissabte dia 11 de maig, de 5 a 7 de la tarda

:)

27 d'abril de 2019
Tu també guardes els taps de plàstic?

A l'agrobotiga som punt de recollida pel projecte RECICLAR PARA INVESTIGAR de l'Associació´Espanyola de Mastocitosi.

Les patologies mastocitàries són malalties poc freqüents caracteritzades per una proliferació anormal d'unes cèl·lules anomenades mastòcits. La pell és l'òrgan que s'afecta amb més freqüència i es veuen lesions de color vermell-violaci.

Tot un món aquest de les malalties poc freqüents... només ho sap el que s'hi troba :(

Pots enviar els teus taps directament a l'Associació, l'agència de transports GLS ho transporta gratis, només cal posar com a destinatari: TRANSPORTANDO ESPERANZAS (Proyecto Reciclar para Investigar)

També pots col·laborar amb la compra de la publicació infantil La Constelación Pica Pica, l'import és íntegre per l'Associació: https://agrobotigacastellbo.com/p/la-constelacion-pica-pica-conte-sobre-la-mastocitosi

Gràcies!

:)

16 d'abril de 2019
Aquesta setmana ens ha arribat nova comanda d'oli...i què seria la vida sense pa i sense oli ;)

Els grecs el consideraven un bé dels Déus. Els romans el van estendre per l'imperi. Els àrabs en van millorar els secret d'obtenció. De nord a sud de la Medirerrània, l'oli és un tret agermandador de paissatge i cultura.(Publicacions Cordill, l'oli i l'oliva)

OLI D'OLIVA VERGE EXTRA, de la Cooperativa d'Arbeca.

Bressol de les olives arbequines. El poble d'Arbeca dóna nom a la coneguda oliva arbequina, ja que la seva expansió al territori espanyol va ser a través d’aquest petit poble de la comarca de Les Garrigues.

Oli d'Oliva Verge Extra amb certificació. Certificat per la DOP Les Garrigues es un Oli amb les característiques pròpies de la zona. La climatologia extrema li dona un tret diferencial que es perceb en el gust.

Dels camps a la vostra taula. Sense intermediaris ni processos que alterin el producte, ens permeten garantir les seves qualitats tant saludables com organolèptiques.


El pots comprar directament a l'enllaç: https://agrobotigacastellbo.com/p/oli-d-oliva-verge-extra-cooperativa-d-arbeca

També pots fer la teva comanda per correu agrobotigacastellbo@gmail.com, o bé per missatgeria instantània al +34 650 370 590

En envasos de 5L, 500ml i 250ml

:)