Setembre 2020

Com cada any, vetllem la maduració de les pinyes dels avels dels boscos de Sant Joan de l'Erm fins fins que estan al seu punt òptim de maduració.

Durant mesos les tindrem macerant amb licors i plantes, després ho deixarem reposar fins al moment d'embotellar i etiquetar...pràcticament un any i mig fins que es podrà posar a la venda per degustar.

Des de fa 11 anys el Pau elabora el licor Esperit d'avet amb les pinyes dels boscos de Sant Joan de l'Erm...amb totes les propietats de la resina de les pinyes, fet amb tota la nostra estima per a tu :)

Agost 2020

Grup de Consum Agroecològic

Aquest any 2020 ha portat molts canvis i tothom se n'ha vist afectat d'una manera o altra.

En el nostre cas, en agraïment a les persones que ens han donat suport i ens han ajudat a seguir treballant, l'agrobotiga obre una nova via i hem creat un GRUP DE CONSUM.

Els 5 anys de vida com agrobotiga ens fan disposar de les estructures fiscal, de proveïdors i de serveis, només ens cal seguir aplicant la mateixa filosofia de productes ecològics i de proximitat en compres conjuntes optimitzant costos.

Inicialment som 15 famílies-clients de tot Catalunya que estem tirant endavant aquest projecte però a partir del gener de 2021 l'obrirem a tothom que vulgui fer-ne part

  • Continuem obrint l'agrobotiga física a Castellbò els cap de setmana i festius de 12h a 14h.
  • Els dimecres al matí baixem les comandes i ens trobareu a l'agrobotiga La Seu Porté Betriu

  • La botiga en línia continua amb normalitat

Salut per tothom i endavant!

:)

Per aquest juliol 2020 tenim diferents novetats... :)

Incorporem un plat cuinat per emportar a les cistelles setmanals

El Restaurant Hostal Vell d'Anserall i el Restaurant Arbeletxe de La Seu ens preparen cada setmana un plat exquisit per afegir a les cistelles...

https://agrobotigacastellbo.com/c/cistella-setmanal

Ecoraspalls, ecofregalls i altres

A la secció VIDA SENSE PLÀSTICS trobaràs tot ple d'alternatives. Per netejar sense embrutar el planeta, cal que tots prenguem consciència.

https://agrobotigacastellbo.com/c/agrobotiga/vida-sense-plastic-higiene-personal

https://agrobotigacastellbo.com/c/agrobotiga/vida-sense-plastic-llar

Plantes silvestres comestibles

Sumem llibres interessants a la nostra biblioteca...El Col.lectiu Eixarcolant publica un nou volum de plantes silvestres comestibles, el trobareu a la secció PUBLICACIONS

https://agrobotigacastellbo.com/c/agrobotiga/publicacions

Juliol 2020

Reiniciem les activitats al Jardí botànic

Els mesos de maig i juny són els més macos al jardí, la majoria de les plantes fa el seu ritual de desplegament i està tot verd esperança. Ara al juliol i fins a mig agost apareixen les flors i el verd es tenyeix de grocs, taronges, liles i blaus...és el regal que ens fan les plantes.

L'activitat estrella de l'estiu és la visita comentada que fem pels voltants del jardí on anem descobrint les diferents plantes silvestres que es poden menjar, després entrem al jardí on identifiquem plantes i arbres, parlem de les propietats i comentem dels usos que tradicionament en fa la gent de muntanya.

Tímidament estem tornant a fer les visitites guiades al Jardí del Molí del Pau...de moment grups de fins a 20 persones sempre que vinguin juntes, encara no volem barrejar visitants de diferent procedència en una mateixa activitat i sempre respectant les mesures de prevenció: distància+màscara+rentat de mans.

El recorregut és apte per a persones amb mobilitat reduïda, tot es desenvolupa a peu pla i es pot arribar fins a la mateixa entrada del jardí en cotxe. Si al riu hi baixa aigua, posem els peus a refrescar tot parlant de flors, arrels, escorça i fruits...i acabem l'activitat a l'agrobotiga on fem una degustació del nostre licor Eperit d'Avet amb altres delícies dels productors artesans de l'Alt Urgell, els Pallars i el Solsonès que estan dins el nostre projecte TASTAPIRINEU.

Les visites són amb reserva prèvia, es desenvolupen a l'aire lliure dins el Jardí botànic EL MOLÍ DEL PAU en un espai de 3.000m2, aquí us esperem, a Castellbò, porta d'entrada del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Directe a TALLERS DE NATURA: https://agrobotigacastellbo.com/i/tallers-de-natura

:)

Juny 2020

Carn ecològica de proximitat a l'agrobotiga

Vam començar amb el pollastre eco DEBOSC ara fa un any...la Núria ens va fer confiança i hem anat treballant colze a colze perquè la carn de pollastre i les hamburgueses siguin producte fresc regular a casa nostra.

Aquest mes de maig hem fet un pas més enllà i hem incorporat diferents productors de carn eco de proximitat, amb bona acollida per part dels nostres clients...així doncs ara mateix i per encàrrec ja us podem oferir:

-DEBOSC (Solsonès), amb pollastre sencer i burguers -tot l'any

-ECOPYRENE (Cerdanya), amb vedella -tot l'any

-CANEMAR (Alt Urgell), amb conill -tot l'any

-CAL TENDÉ (Alt Urgell), amb vedella -

periòdicament

-GRANJA ARGESTUES (Alt Urgell), amb cabrit -temporada

Enviem la vostra comanda de frescos a domicili en fred, de dilluns a dimecres.

Directe a CARN ECOLÒGICA DEL PIRINEU: https://agrobotigacastellbo.com/c/agrobotiga/carn-ecologica-del-pirineu

:)

Maig 2020

Cistella eco setmanal a casa

Aquest mes de maig l’agrobotiga Castellbò posa en marxa la cistella setmanal, amb productes de casa nostra i d’altres petits productors com nosaltres, de les comarques de l’Alt Urgell, la Cerdanya, El Solsonès i els Pallars.

Nosaltres us proposem cada setmana una composició en oferta -10% de descompte...però us podeu fer la cistella a la vostra mida, escollint entre els productes de la nostra agrobotiga.

Agafem comandes cada setmana fins dimecres o fins a exhaurir existències...servim els divendres al matí La Seu d'Urgell i rodalies...i si la voleu més lluny us la podem enviar per recader en fred.

Directe a les cistelles del mes: https://agrobotigacastellbo.com/c/cistella-setmanal

:)

Maig 2020

Col·laboracions entre agrobotigues

Cada setmana, els dimecres ens traslladem a l'agrobotiga La Seu PORTE BETRIU.

Aquest mes de maig iniciem una col·laboracio entre l'agrobotiga de Castellbo i l'agrobotiga de La Seu. D'aquesta manera fent xarxa i fent territori tindrem exposicio i venda dels nostres productes a la botiga de l'Eli Porte.

Portarem a La Seu els pollastres ecolgics DEBOSC, hi portarem els ctrics de Xerta, els objectes per una vida sense plastics, els nostres sabons i el nostre licor Esperit d'avet.

En aquests moments tant especials que estem vivint, seguim servint les comandes a domicili i posem al teu abast un punt de venda a La Seu d'Urgell, gracies per seguir donant-nos la vostra confiança.

:)

Abril 2020

📢 L'agrobotiga continua treballant... però hem canviat els horaris i dies de lliurament

... 😷 Obrim els caps de setmana i festius de les 12h a les 14h

... 🚙 📦 Els dimecres lliurem a La Seu d'Urgell i rodalies i també ens trobaràs a l’agrobotiga de La Seu PORTE BETRIU

... 🚚 📦 Enviem per missatgeria les comandes que van més lluny

Cuideu-vos molt i fins ben aviat 🙏

Menjar i beure
Vida sense plàstics, llar
Vida Sense plàstics, higiene personal

Març 2020

📢 Degut als darrers esdeveniments, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i per tal de facilitar les mesures de prevenció o de contenció respecte al coronavirus, El Molí del Pau ajorna tots els tallers i les activitats previstos fins a nou avís.

Mentrestant us deixem aquestes imatges del jardí i de les plantes i arbres que ens donen alegria cada dia perquè les pugueu gaudir vosaltres també.

Cuideu-vos molt i fins ben aviat 🙏

Febrer 2020

Pollastres i burguers DEBOSC

Cada setmana els dimarts, ens arriben els pollastres i hamburgueses DEBOSC. 

La Núria ens porta des d’Odèn els seus pollastres ecològics…sense vacunes, sense antibiòtics, sense medicaments.

Fan entre 2,800Kg i 3,500Kg, arriben tallats en el format que més us interessi dins la seva safata de paper, protegida de film compostable.

També ens porta hamburgueses d’aquest pollastre boníssim, en paquets de 4u i congelades, va molt bé tenir-ne sempre per una “emergència”.

D’hamburgueses sempre en tenim…els pollastres els portem sota comanda i ens ho podeu demanar al T. 650 370 590 (WhatsApp/Telegram) o directament a: https://agrobotigacastellbo.com/p/pollastre-debosc-ecologic-preu-per-kg

:)

Gener 2020

Tornen els cítrics de XERTA

Com cada temporada, del mes de novembre fins per Setmana Santa ens arriben els cítrics de Xerta: fruita de secà, madurada a l'arbre i sense cap tractament.

Les presentacións són:

-Saquet de 5Kg de mandarines

-Saquet de 2Kg de llimones

-Saquet de 5Kg de taronges

La fruita ens arriba els dissabte, acabada de collir…repartim a domicili els dilluns, dimecres i divendres o bé t’ho enviem a casa amb el recader.

El productor reutilitza les malles, si ens les voleu retornar les reaprofitarem amb molt de gust.

Enviem les comunicacions de l'agrobotiga a tothom que ens ho demani...necessitem però el vostre consentiment i cal que us registreu al nostre lloc web:https://agrobotigacastellbo.com/epages/2cf72dba-af25-4713-8635-55cbf6fee676.sf/es_ES/?ViewAction=UnityViewMyAccount

Desembre de 2019

Programacio de tallers 2020 per aprendre a fer el formatge a casa, amb FORMATGES DE L'ABADESSA

Sisena temporada de col·laboraracio amb la Judit Carreira de Formatges de l'Abadessa per iniciar l'any amb els tallers per aprendre a fer el formatge a casa.En aquesta edicio oferim els tallers habituals de cada any: mato i formatge fresc, formatge madurat i formatge de pasta tova i a mes a mes hem preparat un nou format per iniciats, el taller de formatges de pasta filada.

Si desitgeu mes informacio, ens podeu contactar directament a T. 650 370 590 / elmolidelpau@gmail.com

Una altra novetat per aquesta programacio es que realitzem totes les activitats al nostre espai de tallers de natura El Moli del Pau a Castellbo.Enviem les comunicacions de l'agrobotiga a tothom que ens ho demani...necessitem però el vostre consentiment i cal que us registreu al nostre lloc web:https://agrobotigacastellbo.com/epages/2cf72dba-af25-4713-8635-55cbf6fee676.sf/es_ES/?ViewAction=UnityViewMyAccount

Podeu seguir l'agenda d'activitats per tot l'any directament aquí: https://agrobotigacastellbo.com/i/tallers-de-natura

:)

Novembre de 2019

Cicle de tallers ENS HO FEM A CASA

L'Agrobotiga Castellbò inicia les activitats al Molí del Pau amb agenda mensual tot proposant-vos seguir la temporada de les estacions per aprendre a fer a casa tot el que necessitem.

Vine a fer el teu propi sabó, feu-vos el vostre formatge, apreneu a conservar els productes de l'hort, a identificar les plantes remeieres dels nostres boscos...vols aprendre a fer-te uns mitjons?, saps quines fruites i verdures són les de cada estació i com es poden confitar?, veniu a fer el xampú sòldid per tota la família...

Aquestes activitats són per grups o famílies i les realitzem al jardí botànic o a l'aula de natura del MOLÍ DEL PAU, a Castellbò. El preu inclou el material i us emporteu cap a casa els productes elaborats.També treballem amb col·lectius educatius o grups que desitgen els tallers a domicili.

Enviem les comunicacions de l'agrobotiga a tothom que ens ho demani...necessitem però el vostre consentiment i cal que us registreu al nostre lloc web:https://agrobotigacastellbo.com/epages/2cf72dba-af25-4713-8635-55cbf6fee676.sf/es_ES/?ViewAction=UnityViewMyAccount

Podeu seguir l'agenda d'activitats per aquest novembre i desembre directament aquí: https://agrobotigacastellbo.com/i/tallers-de-natura

:)

Octubre de 2019

A la venda el forfet de temporada TOTNORDIC, amb descompte fins al dia 17/11

Esquia lliurement a totes les estacions d'esquí nòrdic de Catalunya durant tota la temporada.A més a més, gaudeix d'un forfet de dia a les 7 estacions d'esquí alpí de Ferrrocarrils…i descomptes a les estacions de Plateau de Beille, Chiula, Capcir o Naturlàndia.

Fins al dia 17 de novembre tenim el preu del forfet amb el -20% de descompte: 100€ adult / 52€‚ tarifa reduïda.El podeu adquirir directament a la web de Sant Joan de l'Erm: http://www.santjoandelerm.com .Tambe per WhatsApp/Telegram al T. 650 370 590

:)

Setembre de 2019

Ens traslladem!

DESPRÉS DE 5 ANYS A LA FALDA DEL CASTELL, ENS EMPORTEM L'AGROBOTIGA AL MOLÍ DEL PAU

Aquest mes de setembre reformulem la nostra vida personal i laboral…i ens traslladem al Molí del Pau. Amb aquest canvi unificarem totes les nostres activitats en un sol espai, ens trobareu just a l'entrada de Castellbò

La casa rural passarà a contenir l’agrobotiga, un punt de degustació i venda del licor Esperit d’Avet i un espai Tallers de Natura per les nostres activitats al jardí botànic.

Moltes gràcies a tots els qui heu estat al nostre costat aquests 25 anys de casa rural El Molí del Pau i també a tots els clients/amics d’aquests 5 anys d’agrobotiga el raconet de Castellbò.

Endavant i força!

Seguirem enviant les comunicacions de productes i activitats a tothom que ens ho demani...necessitem però el vostre consentiment i cal que us registreu al nostre lloc web:

https://agrobotigacastellbo.com/epages/2cf72dba-af25-4713-8635-55cbf6fee676.sf/es_ES/?ViewAction=UnityViewMyAccount

:)

Juliol de 2019

A l'agrobotiga ens arriba el pollastre ecològic criat al bosc, sense antibiòtics, ni vacunes ni medicaments

CADA SETMANA I SOTA COMANDA, SERVIREM EL POLLASTRE DEBOSC A LA SEU D'URGELL I RODALIES

Ens ha enamorat aquest projecte de la Núria, el Toni i el Roc, que al nord del Solsonès han endegat la cria de pollastre ecològic lliure al bosc, amb respecte, sense presses, sense contaminants, un projecte d’Agroecologia Conscient que viu el present i mira cap un futur coherent i respectuós.

Es tracta d’una carn molt saludable, baixa en greixos saturats i font de minerals de fàcil assimilació com el fòsfor, el zinc i el ferro. També conté vitamines del grup B ( niacina, tiamina i riboflavina) i concretament del grup B6 i B12, imprescindible per absorbir el ferro. Una carn boníssima pensada per aquelles persones que volen alimentar-se de forma saludable alhora que cuiden el medi ambient.

Pots consultar el format de lliurament, preu, etc directament al producte:

https://agrobotigacastellbo.com/p/pollastre-debosc-ecologic-preu-per-kg-depenent-del-format-de-tall

:)

Juliol i agost de 2019

Jardí del Molí del Pau a Castellbò, Càmping Gran Sol a Montferrer...Segona edició de les eco xerrades d'estiu al nostre municipi

L'AGROBOTIGA ORGANITZA TROBADES ELS DIJOUS I ELS DISSABTES DURANT ELS MESOS DE JULIOL I AGOST

* Saps què menja la teva pell?

* Quina consciència tenim de l'impacte que causem al medi ambient?

* Què necessita el nostre cos quan fa més calor?

De cara a l'organització, demanem confirmar assistència al T. +34 650 370 590

Agenda d'activitats de l'agrobotiga:

https://agrobotigacastellbo.com/i/agenda-d-activitats

:)

AgroActivitats d'estiu

Juliol i agost 2019

US PRESENTEM LES ACTIVITATS QUE HEM ORGANITZAT PER AQUEST ESTIU:

Visites guiades al patrimoni de la comarca

Activitats al Jardí del Molí del Pau, a Castellbò,

Tallers a l'Hotel Muntanya de Prullans

Eco xerrades al Càmping Gran Sol de Montferrer

Fem mató i visitem Formatges de l'Abadessa a La Seu d'Urgell

...si t'animes, aquí t'esperem :)

Agenda d'activitats de l'agrobotiga:

https://agrobotigacastellbo.com/i/agenda-d-activitats

:)

8 i 9 de juny de 2019Benvingut a pagès

Aquesta és la tercera edició en la que participem, donant a conèixer les activitats que fem des de l'agrobotiga

Aquest any hem presentat el nostre jardí botànic i arborètum a les famílies que ens han visitat...

Hem anat descalços per l'herba, hem menjat fragues i maduixes i hem plegat un munt d'herbes i flors. Després cadascú ha fet els seus sabonets que s'ha pogut endur cap a casa.

Ens ha fet un temps perfecte i l'estona ens ha passat volant...

Posem aquesta foto de les visites de diumenge, plegant camamilla...un petó per les més menudes: l'Aina, la Nora i la Tània

Agenda d'activitats de l'agrobotiga:

https://agrobotigacastellbo.com/i/agenda-d-activitats

:)

11 de maig de 201910è aniversari del nostre licor Esperit d'avet

Per Sant Ponç presentem la nova collita i aprofitarem per celebrar que ja fa 10 anys del licor del Pau

Sembla que va ser ahir...i ja han passat uns quants anys...

Us convidem a tots a la festa fent portes obertes al Jardí del Molí del Pau, degustarem el nou licor, el criticarem i el compararem amb el de la collita passada.

Porteu els vostres infants, farem un berenar i podran córrer i jugar per tot el jardí. A més a més, el Biel Molins ens acompanyarà amb el seu acordió.

Us esperem aquest dissabte dia 11 de maig, de 5 a 7 de la tarda

:)

27 d'abril de 2019Tu també guardes els taps de plàstic?

A l'agrobotiga som punt de recollida pel projecte RECICLAR PARA INVESTIGAR de l'Associació´Espanyola de Mastocitosi.

Les patologies mastocitàries són malalties poc freqüents caracteritzades per una proliferació anormal d'unes cèl·lules anomenades mastòcits. La pell és l'òrgan que s'afecta amb més freqüència i es veuen lesions de color vermell-violaci.

Tot un món aquest de les malalties poc freqüents... només ho sap el que s'hi troba :(

Pots enviar els teus taps directament a l'Associació, l'agència de transports GLS ho transporta gratis, només cal posar com a destinatari: TRANSPORTANDO ESPERANZAS (Proyecto Reciclar para Investigar)

També pots col·laborar amb la compra de la publicació infantil La Constelación Pica Pica, l'import és íntegre per l'Associació: https://agrobotigacastellbo.com/p/la-constelacion-pica-pica-conte-sobre-la-mastocitosi

Gràcies!

:)

16 d'abril de 2019Aquesta setmana ens ha arribat nova comanda d'oli...i què seria la vida sense pa i sense oli ;)

Els grecs el consideraven un bé dels Déus. Els romans el van estendre per l'imperi. Els àrabs en van millorar els secret d'obtenció. De nord a sud de la Medirerrània, l'oli és un tret agermandador de paissatge i cultura.(Publicacions Cordill, l'oli i l'oliva)

OLI D'OLIVA VERGE EXTRA, de la Cooperativa d'Arbeca.

Bressol de les olives arbequines. El poble d'Arbeca dóna nom a la coneguda oliva arbequina, ja que la seva expansió al territori espanyol va ser a través d’aquest petit poble de la comarca de Les Garrigues.

Oli d'Oliva Verge Extra amb certificació. Certificat per la DOP Les Garrigues es un Oli amb les característiques pròpies de la zona. La climatologia extrema li dona un tret diferencial que es perceb en el gust.

Dels camps a la vostra taula. Sense intermediaris ni processos que alterin el producte, ens permeten garantir les seves qualitats tant saludables com organolèptiques.

El pots comprar directament a l'enllaç: https://agrobotigacastellbo.com/p/oli-d-oliva-verge-extra-cooperativa-d-arbeca

També pots fer la teva comanda per correu agrobotigacastellbo@gmail.com, o bé per missatgeria instantània al +34 650 370 590

En envasos de 5L, 500ml i 250ml

:)