Nosaltres i la nostra història...


Sóc el Pau..

Mica mica, amb llavors i esqueixos del bosc i amb tota la meva estima per les plantes i els arbes, he anat dibuixant un jardí vora el riu... i durant més de vint anys El Molí del Pau, aquest molí de farina del S. XIX reconvertit en casa rural, ha anat acollint clients que tot sovint han esdevingut amics.

Més tard, vaig començar un projecte d'elaboració de licor amb les apreciades pinyes dels boscos de Sant Joan.


Sóc la Pilà...

Des d'Arbeca vaig arribar a Castellbò amb els meus sabons i plantes remeieres i vaig obrir una agrobotiga per comercialitzar-ho.

Treballant amb xarxa amb altres productors, posant en valor el territori i fent divulgació d'ofici amb productes de la terra, artesans, ecològics i de proximitat he estat nou anys al Raconet de Cal Maró.L'any 2019 hem decidit tancar aquesta etapa de turisme rural, ubiquem en un sol espai totes les nostres activitats com a productors artesans i també les activitats i tallers que realitzem a l'hort i al jardí botànic.


De fa uns d'anys, som punt d'informació del Parc Natural de l'Alt Pirineu i de totes les activitats que el Parc realitza.

Tot plegat relacionat directament amb la terra, amb l'aprofitament dels recursos i amb la identificació del territori.


Som el Pau i la Pilà, vivim al poble de Castellbò, comarca de l'Alt Urgell i porta d'entrada al Parc Natural de l'Alt Pirineu. Us esperem a casa!