Nosaltres i la nostra història...


Sóc el Pau...

Mica mica, amb llavors i esqueixos del bosc i amb tota la meva estima per les plantes i els arbes, he anat dibuixant un jardí vora el riu... i durant més de vint anys El Molí del Pau, aquest molí de farina del S. XIX reconvertit en casa rural, ha anat acollint clients que tot sovint han esdevingut amics.

Dels boscos que tant estimo, en trec l'essencia dels avets i en faig un licor exquisit, el 2019 n'hem celebrat el 10 aniversari :))

Sóc la Pilà...

Des d'Arbeca i amb mig mon a l'esquena, vaig arribar a Castellbò amb els meus sabons i plantes remeieres.

Treballant en xarxa amb altres productors, posant en valor el territori i fent divulgació d'ofici amb productes de la terra, artesans, ecològics i de proximitat he estat nou anys al Raconet de Cal Maró, on hi vaig obrir una agrobotiga per comercialitzar tots els productes que elaborem.L'any 2019 hem decidit tancar l'etapa de turisme rural i donar al Mol del Pau un nou cami: ubiquem en un sol espai les nostres activitats com a productors artesans i engeguem un centre de natura per les activitats i tallers que realitzem a l'hort i al jardí botànic.

De fa uns d'anys, som punt d'informació del Parc Natural de l'Alt Pirineu i de totes les activitats que el Parc realitza.

Tot plegat relacionat directament amb la terra, amb l'aprofitament dels recursos i amb la identificació del territori.

Som el Pau i la Pilà, vivim al poble de Castellbò, comarca de l'Alt Urgell i porta d'entrada al Parc Natural de l'Alt Pirineu. Us esperem a casa!